Zeilschip Driemaster Minerva

Zeilschip driemaster Minerva

Zeilschip driemaster Minerva in Scheveningen

Huur 3 uur € 1.575,-
Verlenguur €    525,-
Leeg vaaruur € overleg
Minimaal 30 pers.
Maximaal 120 pers.
Thuishaven Noordzee, Waddenzee

De witte driemaster is exclusief te reserveren voor talloze zakelijke doeleinden. Gaat u dit jaar met uw bedrijfsuitje het water op? Lekker actief met alle collegas bezig zijn en hen op informele wijze leren kennen, ideaal na bijvoorbeeld een fusie van bedrijven of afdelingen. Naar keuze kan er ook een element teambuilding ingebouwd worden. Hoe gaat u uw klanten en relaties dit jaar verder aan u binden? Nodig hen uit voor een ludieke vaartocht en/of een bijzonder zaken diner op een prachtig tall ship met uitstekende catering en voortreffelijke service. De bemanning regelt alles zodat u tijd heeft om u met uw gasten bezig te houden.

De Minerva crew zorgt ervoor dat u zich welkom voelt en dat alles tot in de puntjes is geregeld. U heeft keuze uit een zeer uitgebreid culinair aanbod en naar wens kunnen we zelfs maatwerk catering voor u bereiden. We denken graag met u mee ! Uiteraard zijn we trots op onze thuishaven Scheveningen en daarbij hoort ook vis en zeker haring.
We kunnen tot 175 gasten voor een receptie cateren (een dektent kan bij slecht weer over het hoofddek gespannen worden) en tot 120 voor een buffet. In de salon is ruimte voor max. 75 gasten voor een zittend diner aan prachtig gedekte tafels. Voor kleinere groepen kan de indeling aangepast worden, zodat u nog steeds in een sfeervolle ambiance verblijft.Tags:

This site is protected by WP-CopyRightPro