Rondvaart Partyschip Stad Harderwijk

 

Salonboot Partyschip Stad Harderwijk

Salonboot Partyschip Stad Harderwijk op het IJsselmeer

Huur 3 uur € 825,-
Verlenguur € 275,-
Leeg vaaruur € 200,-
Minimaal 50 pers.
Maximaal 250 pers.
Thuishaven Ijsselmeer en randmeren

Dit is een schip met vele gezichten. Het schip heeft een ruime benedensalon, een middensalon met vide en een kleinere gezellige bovensalon met eigen bar. De koepels in de plafonds geven ’s avonds een mooi zicht op de sterrenhemel, terwijl die ook vanaf het open achterdek te zien is natuurlijk.

Dit schip is uitermate geschikt voor grotere groepen. De ruim opgezette split level salons hebben contact middels een centraal gelegen trappenstelsel. De grote vide maakt contact mogelijk tussen boven- en ondersalon. Heel geschikt voor een huwelijksfeest, dat in onderdelen “klein gezelschap”, “receptie” en “avondfeest” de verschillende salons al of niet kan gebruiken.

Het schip is rolstoel vriendelijk.

De grote breedte en lengte van het schip maken het zeer geschikt voor gebruik op het IJsselmeer. Ook de grote rivieren en kanalen zijn goed te bevaren met dit schip.

Dit schip is onder voorwaarden inzetbaar voor dans- en discofeesten. In de benedensalon is een grote dansvloer. Er is een geschikte geluidsinstallatie aanwezig.Tags: , , , ,

This site is protected by WP-CopyRightPro