Partyschip Veerman

Partyschip Veerman

Partyschip Veerman

Huur 2 uur €    570,-
Verlenguur €    250,-
Leeg vaaruur €    159,-
Minimaal 30 pers.
Maximaal 520 pers.
Thuishaven Overijssel

De opbouw en de inrichting zijn compleet nieuw en hebben de luxe uitstraling uit het begin van de vorige eeuw. De glanzende mahoniehouten wandpanelen en de comfortabele lerenstoelen zijn met zorg uitgekozen. De vele grote ramen geven u een schitterend uitzicht naar buiten. Een stoere bar achter in het schip heeft een breed assortiment fris- en alcoholische drankjes en aan de met tafellinnen gedekte tafels is het culinair genieten bij een lopend 4-gangen diner. Vanaf het podium strooit de muziek haar klanken door de salon of spreekt de gastheer zijn gasten toe. De geluidsinstallatie is per vertrek of dek afzonderlijk regelbaar. Sinds juni 2008 zijn er onderdeks voor 10 personen luxe kamers met douche en toilet, waaronder een bruidsuite met whirlpool. Het schip is zeer toegankelijk voor rolstoelen en scootmobielen en bij de sanitaire voorzieningen is een ruime invalidentoilet. Varen op de “Veerman van Kampen” is ontspannen en genieten in een gezellige en nostalgische sfeer.

Het is een ideale locatie om uw gasten culinair te verrassen. Met de grootste zorg en passie voor koken worden alle gerechten samengesteld. Vanaf een eenvoudige broodmaaltijd tot een lopend 4-gangen diner.

Met het schip bent u niet aan een vaste plaats gebonden. Wij kunnen uw gasten ergens anders ophalen en ze laten verrassen met een vaartocht in uw omgeving. Informeel en goed verzorgd.

Bruidsparen kunnen hun kerkelijke inzegening aan boord houden. In sommige plaatsen in Nederland is het zelfs mogelijk om het burgerlijk huwelijk aan boord te sluiten. Wij bieden de mogelijkheid met een buitengewone ambtenaar van de burgerlijke stand uw huwelijk aan boord nog een keer te voltrekken; aansluitend kunt u uw receptie aan boord houden om daarna met uw speciale gasten te varen en te feesten.This site is protected by WP-CopyRightPro