Partyschip Vechtwinde

  

Rondvaartboot op de Vecht Vechtwinde

Rondvaartboot Vechtwinde op de Vecht

Huur 3 uur €    750,-
Verlenguur €      75,-
Leeg vaaruur €      95,-
Minimaal 15 pers.
Maximaal 50 pers.
Thuishaven De Vecht

De Vechtwinde lijkt een gezellige Amsterdamse rondvaartboot aan de buitenzijde, maar van binnen is dit schip de titel ‘Partyschip’ meer dan waardig! 

Of het nu winter of hartje zomer is, aan boord van de Vechtwinde brandt de verwarming volop indien nodig. Zo kunnen opvarenden ook in de winter genieten van al het moois vanaf het water. Het evenementenschip de Vechtwinde is al decennialang bij deze rederij in de vaart, maar nu is besloten een nieuwe koers te gaan varen met het schip. De schuit werd helemaal gestript, opnieuw ingekleed en gepimpt

Dankzij deze ingrijpende verbouwing is de Vechtwinde het enige overdekte hippe schip in de Vechtstreek geworden. Alhoewel de strakke en moderne inrichting in eerste oogopslag ‘club’ en ‘disco’ doet vermoeden, is niets minder waar! Met één druk op de knop verlichten de led’s warm wit. Al het meubilair is losstaand, waardoor allerlei  verschillende opstellingen mogelijk zijn. 

Met de grootscheepse verbouwing laat de rederij zien dat varen op de Vecht en in de Vechtstreek van alle tijden is EN van alle seizoenen. Terwijl voorheen voornamelijk senioren hun weg vonden naar het schip wat jaren geleden dienst deed als rondvaartboot in Amsterdam, wordt nu ook de jongere doelgroep en zelfs studenten aangesproken met de huidige inrichting. Met de aanwezige hydraulische lift in het schip blijft zij toegankelijk voor gasten die minder goed ter been zijn en zelfs rolstoelgebonden gasten. 

Bij mooi weer kunnen de twee riante schuifdaken open geschoven worden; comfortabel genieten bij alle weersomstandigheden Tags: , , ,

This site is protected by WP-CopyRightPro