Partyschip stoomboot Succes

Stoomboot Succes

Stoomboot Succes in Rotterdam

Huur 1 uur €    500,-
Verlenguur €    500,-
Leeg vaaruur €    150,-
Minimaal 10 pers.
Maximaal 110 pers.
Thuishaven Oost Nederland

De Succes is in alle opzichten uniek. Want het S.S. Succes is het laatste grote (schroef aangedreven) passagiersstoomschip in Nederland. Gaslampen van halverwege de 19e eeuw. Een stuurhut van rond de vorige jaarwisseling. Originele houten dekbanken. Lederen Chesterfield zitcorners. Teak, koper en kristal. De sfeer aan boord van de Succes is werkelijk uniek.

De Succes is een tweedeks antiek salonschip uit 1897. De sfeerrijke, nostalgische salons boven en beneden zijn beide voorzien van een gezellige bar. Via een open wenteltrap en vide staan beide ruimten met elkaar in verbinding.

De Succes is voorzien van moderne navigatiemiddelen, CV en airconditioning, zodat in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden veilig en comfortabel kan worden gevaren. Moderne communicatieapparatuur en audiovisuele middelen voor presentaties, trainingen en andere zakelijke bijeenkomsten zorgen ervoor dat het nuttige en het aangename goed samen kunnen gaan. Aan boord staan verder diverse data- en telecom faciliteiten ter beschikking van de gasten voor het contact met de “andere wereld”. Naast zakelijke trips is het schip bijzonder geschikt voor party’s en toeristische tochten.

De uitrusting van het S.S. Succes straalt aan alle kanten nostalgie, maar ook luxe en comfort uit. De verzorging tijdens de vaartocht is compleet en altijd all-in, zodat verrassingen achteraf uitgesloten zijn.

Een barbecue, een koud/warm buffet, een klassiek diner, een lichte lunch of een uitgelezen hapjespresentatie tijdens een receptie aan boord, het kan allemaal. Varend, maar ook afgemeerd bij een goed bereikbare locatie.

Een muzikale omlijsting maakt een tocht met het S.S. Succes nog indrukwekkender. Zeker als het ‘live’ muziek is (piano is aan boord) Of, heel uniek, de kapitein laat op het Calliope uw favoriete melodieën klinken. Deze calliope is Europa’s enige scheepsstoomorgel. Aan boord en op de wal een echte publiekstrekker, mede door de kilometers ver dragende karakteristiek klanken.
Trouwdagen en tijden:
Maandag t/m vrijdag, op ieder heel uur van 09.00 t/m 16.00 uur
Zaterdag om 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 en 14.00 uur
Neem eerst een optie op het schip voor de gewenste datum en tijd.
Trek daarna zelf bij de gemeente Kampen na of ook daar datum en tijdstip, maar ook een ambtenaar van de burgerlijkestand en een gemeentebode beschikbaar zijn.
Tijdens de huwelijksvoltrekking ligt het schip aangemeerd voor de wal, omdat de huwelijksvoltrekking in principe een openbare gelegenheid is.Tags:

This site is protected by WP-CopyRightPro