Partyschip Smaragd 2

 

Salonboot Partyschip Smaragd 2

Salonboot Partyschip Smaragd 2 in een jachthaven

Huur 3 uur €    975,-
Verlenguur €    250,-
Leeg vaaruur €    100,-
Minimaal 35 pers.
Maximaal 435 pers.
Thuishaven Heel Nederland

De entree geeft aan de achterzijde van het schip de gelegenheid split-level te kiezen voor hoofddek of bovendek.
Naar het hoofddek (enkele treden naar beneden) vindt u de toiletten (ook invaliden toilet) en de garderobe

Hoofdsalon: In deze salon is de bar gesitueerd. Verder naar voren is een grote dansvloer. Deze salon is door het losse meubilair aan vele omstandigheden aan te passen. Een receptie met veel sta-tafels, een party met meer zitgelegenheid of bijna leeg voor een dynamische party. In theateropstelling is een bijvoorbeeld een grote presentatie mogelijk.
Aan beide zijden van deze salon zijn bijzonder grote schuifdeuren. Hierdoor kan ingescheept worden, maar ook grote objecten kunnen aan boord gebracht worden.

Aan de zijkant is de grote trap naar het bovendek. De trap is voorzien van een invaliden lift. Ook boven is een bar met gezellige zitjes.

De bovensalon geeft toegang tot het (overdekte) buitendek. Dit grote dek heeft de mogelijkheid het dak weg te schuiven, waardoor u buiten bent. Maar toch beschermd door de (semi) vaste doorzichtige zeilen aan de zijkant.

Beurs Door het grote vloeroppervlak van dit schip is een varende beurs heel goed mogelijk. Het schip kan door vrijwel heel Nederland ingezet worden. U ontvangt overdag of in de avond uw gasten. Na afloop vertrekt het schip ‘s-nachts naar een volgende locatie. De volgende ochtend ligt het gereed voor de ontvangst op een nieuwe locatie.Tags: , , ,

This site is protected by WP-CopyRightPro