Partyschip Prins van Oranje

Salonboot Prins van Oranje

Salonboot Prins van Oranje op het IJ

Huur 4 uur € 2.900,-
Verlenguur €    350,-
Leeg vaaruur €    175,-
Minimaal 100 pers.
Maximaal 500 pers.
Thuishaven Heel Nederland

De historische salonboot “Prins van Oranje” vormt zowel voor het bedrijfsleven als voor particulieren een representatieve congres- en feestaccommodatie. Het uit het begin van de vorige eeuw daterende 53 meter lange schip onderscheidt zich in veel opzichten van andere locaties. De Prins van Oranje heeft de allure van een Grand Café uit de 20-er jaren. Invloeden van de destijds zo populaire art-deco stijl geven de ruimtes een authentieke sfeer.

Het schip is volledig centraal verwarmd en tevens voorzien van een luchtverfrissing systeem. Dubbele beglazing garandeert zowel prima isolatie als altijd een optimaal uitzicht.

Het schip heeft aan ruimte 535 vierkante meter beschikbaar verdeeld over 2 dekken. Er is een invalidentoilet aanwezig.

Het promenadedek is het dek waar de gasten aan boord komen. In het voorschip bevindt zich de 1e klas salon met zitplaatsen voor ca 85 personen. Midscheeps is de Promenadebar.
In het achterschip bevindt zich de buffetsalon met zitplaatsen voor ca 55 personen. Zoals de naam al aangeeft: hier wordt het buffet aangeboden. Dit komt middels een buffetlift van 4 x 2 mtr op spectaculaire wijze uit de vloer omhoog. Hier is ook de dansvloer. Er is een mogelijkheid voor de opbouw van een podium voor een presentatie of entertainment.

Op het hoger gelegen salondek bevindt zich de “rookkamer”, voorzien van clubfauteuils, met zitplaatsen voor ca 90 personen. Midscheeps bevindt zich de salonbar. Met hier in het dak een dakraam, dat bij mooi weer volledig geopend kan worden. In het achetrschip bevindt zich de serre met gezellige rotanzitjes.Tags: ,

This site is protected by WP-CopyRightPro