Evenementenschip Partyschip Columbus

 

Partyboot Columbus

Partyschip Columbus eerste paal slaan

Huur 3 uur € 1.495,-
Verlenguur €    225,-
Leeg vaaruur €    195,-
Minimaal 50 pers.
Maximaal 200 pers.
Thuishaven Heel Nederland

Een schip uit 1920, dat haar nostalgische persoonlijkheid uitstraalt en doet denken aan de tijd dat passagiesschepen nog robuust waren en een romantische sfeer uitademden.

Een meer dan functionele indeling doordat 2 fraai ingerichte salons met elkaar in open verbinding staan door een enorme scheepstrap, waardoor niets verloren gaat aan intimiteit.

Benedensalon
Hier is de centraal gelegen teakhouten dansvloer het middelpunt. Bij de grote ramen met prima uitzicht over het water staan de losse tafels en stoelen opgesteld. Voor een wat dynamischer opstelling kunnen stijlvol afgerokte sta-tafels geplaats worden. Aan de achterzijde van de salon bevinden zich de toilettten. Ook zijn hier twee toegangsdeuren voor het kleine achtergangboord.

Bar

Door de trap naar de bovensalon gescheiden van de voorsalon bevindt zich een gezellige bar. Deze bar heeft een eigen sfeer zonder te zeer apart te zijn van de rest van het gezelschap.

Bovensalon
Centraal op dit dek is de toegangstrap, die deze salon optisch in twee ruimtes verdeeld.
Evenals in de ondersalon kan het losse meubilair naar wens ingedeeld worden. In beide salons is een theateropstelling mogelijk.
Aan de achterzijde van de salon bevindt zich de toegang tot het buitendek.

En laten we voor in deze salon de stuurhut niet vergeten, waar de kapitein u graag ontvangt om u kennis te laten maken met de eigen wereld van het varen op Nederlands binnenwateren.Tags: , , , ,

This site is protected by WP-CopyRightPro