Partyjacht M.Y. Jaguar

Megajacht Jaguar

Megajacht Jaguar bij Cannes

Megajacht voor exclusieve charter op de Middellandse zee. Prijzen op aanvraag.

In Cannes, St.Tropez, Monaco, of waar u maar wilt op de Middellandse Zee is dit megajacht van 38 meter beschikbaar. Het interieur is tot in de details afgewerkt en vormt met de fraaie decoraties een streling voor het oog. Veel marmer, mahonie en wit ashteakhout bepalen de warme sfeer.

Voor een privé vakantie, maar ook voor een vergadering of ontvangst van (zaken)relaties, staat een attente crew er garant voor, dat het u aan niets ontbreekt.

De maximaal 12 gasten verblijven in 6 ruime, zeer fraaie 2-persoonshutten uitgerust met minibar, stereo, tv, safe, airconditioning en eigen toilet. 4 hutten met eigen douche en 2 hutten zelfs met een jacuzzi. Via de intercom in elke hut, kunt u roomservice bestellen.

Er is ook een sauna aan boord.

Op het bovendek (buiten) bevindt zich een verwarmde jacuzzi voor 8 personen. Degenen die lekker willen zonnen, kunnen daar, of boven de stuurcabine plaats nemen op de comfortabele ligstoelen.

De professionele kok zorgt met zijn brigade voor culinaire hoogstandjes. Een smakelijk diner kan genoten worden aan de handvervaardigde tafel met kompasroos in de achtersalon of op het buitendek.

Als u in een restaurant in een haven wilt eten, zal de crew plaatsen voor u reserveren. Indien buitengaats wordt geankerd, zal de “tender” u aan land brengen en weer ophalen.Tags: ,

This site is protected by WP-CopyRightPro