Boekingsprocedure

Stap 1 : De interesse
U vraagt informatie aan door het informatieformulier in te vullen

Wij gebruiken het door u opgegeven e-mailadres om u in eerste instantie digitaal informatie te geven. U ontvangt dan van ons een rekenmodule (een Excel spreadsheet bestand) Hierin hebben wij de ons dan bekende gegevens betreffende de invulling van uw party reeds ingevuld. Ook sturen wij een cateringlijst (een Word bestand) voor het betreffende schip.
Zodoende kunt u uw party verder invullen en zelf alvast tot een eerste prijsstelling komen. Maar wij zullen u natuurlijk vervolgens (telefonisch of per e-mail) persoonlijk de nadere informatie gaan verstrekken.
Indien er een datum bekend is nemen wij het schip voor u in optie. Er geldt een looptijd van 1 week voor deze optie, tenzij anders overeengekomen. In die week bent u dus de eerste gegadigde.

Stap 2 : Het maken van een programmavoorstel / offerte
Middels e-mail of per telefoon zullen verdere contacten leiden tot een gefundeerde offerte.

Desgewenst verzorgt “PartYschip?” ook omliggende activiteiten voor uw party, zoals

catering, muziek, entertainment, vervoer, vuurwerk, bruidstaart enzovoorts.

(Mocht het nodig zijn om het schip te bezoeken -denk aan standbouwers die het e.e.a. moeten komen opmeten- wordt na -voorlopige- acceptatie van de offerte, een bezoekafspraak gemaakt.)

Stap 3 : De reservering

Als u aangeeft dat u het schip ook inderdaad wil boeken, worden de reserveringspapieren (vaarovereenkomst en de factuur scheepshuur) per post toegezonden.

U heeft heeft dan 2 weken een 1e optie, gerekend vanaf briefdatum.

U kunt middels de reserveringpapieren (wijst zich vanzelf) de reservering bevestigen.

Wij begeleiden u in de dan komende tijd tot naar de aanvang van het evenement. Vanzelfsprekend kunnen er ook in dit stadium nog veranderingen in het programma worden aangebracht.

Bij de aanvang van de party neemt een medewerker van Partyschip?” samen met opdrachtgever en partymanager de partygegevens door.

Samen met de kapitein wordt dan ook de vaarroute nog eens doorgenomen.

This site is protected by WP-CopyRightPro